AIKOPAn blogi

AIKOPA mukana Kaisanet Oy:n asiakasvaikuttajaryhmän toiminnassa

16.11.2012

Aikuis- ja täydennyskoulutuspalvelut AIKOPA on mukana kumppanina ja tutkimusasiantuntijana Asiakasvaikuttajaryhmä (AVR) -toiminnassa. AVR on Kaisanet Oy:n käynnistämä toimintamalli, jossa pyritään asiakaslähtöisesti kehittämään yrityksen nykyistä toimintaa ja tuottamaan innovaatioita yrityksen tuotteisiin, palveluihin, toimintaprosesseihin, organisaatioon ja liiketoimintamalleihin.

Ryhmän työskentelymenetelmistä on vastannut Aikuis- ja täydennyskoulutuspalvelut AIKOPA yhteistyössä Oulun yliopiston tietojenkäsittelytieteiden laitoksen kanssa. AVR-toiminta pohjautuu osin Focus Group -menetelmän periaatteisiin sekä avoimen innovaation työtapoihin. Menetelmiä on sovellettu toimintamallin tavoitteiden mukaisiksi. Ryhmien toimintatavoiksi ovat muodostuneet ryhmätapaamiset, palautteen antaminen web-järjestelmällä ja innovaatiotyöpajat.

Asiakasvaikuttajaryhmän toiminta on ollut käynnissä vuoden verran ja mukana toiminnassa on 18 henkilöä. Toimintaan osallistuvat yksityishenkilöt ovat Kainuun ja Ylä-Savon alueelta. Ryhmän jäsenet ovat olleet tyytyväisiä toimintaan. ”AVR-ryhmässä toimiminen on ollut kokonaisuudessaan positiivinen kokemus”, kommentoi toimintaa Liisa Marjamaa-Mankinen.

AIKOPA_tietote_AVR_15112012.jpg

Ryhmän jäsen Tuomas Laatikaisen mielestä on positiivista, että Kaisanet käyttää hyödyksi myös tällaista toimintaa uusien konseptien valmisteluun. Kaisanetin tavoitteena onkin muodostaa Asiakasvaikuttajaryhmän toiminnasta aktiivinen ja jatkuva toimintamalli.

Lisätietoja:
Jouko Moilanen, Account Manager, Operator Services, Kaisanet Oy
Pohjolankatu 20, 87100 Kajaani, Finland
tel. +358 86177271, mob. +358 4577317271

Anna-Mari Kynsijärvi, Projektipäällikkö, Aikuis-ja täydennyskoulutuspalvelut AIKOPA
mob. +358 40 566 1279
Projektipäällikkö Anna-Mari Kynsijärvi