Sosiaalisesti kestävä Kainuu - sosiaalialan koulutus- ja kehittämispäivä 18.11.2020

29.6.2020

nettisivulle2.jpg

Sosiaalisesti kestävä Kainuu -koulutus- ja kehittämispäivä kokoaa yhteen sosiaalialan ammattilaisia ja opiskelijoita tulevaisuuden haasteiden ja mahdollisuuksien äärelle. Tilaisuuden pääpuhujana on Teppo Kröger aiheenaan väestön ikääntyminen ja hoivaköyhyys. Lisäksi Anna-Maija Pyykönen kertoo sähköisen asioinnin harmaasta alueesta, Eine Pakarinen puhuu digitaalisista oppimisympäristöistä ja opiskelijoiden ohjauksesta ammatillisessa koulutuksessa sekä Niina Rantamäki määrittelee askelmerkkejä sosiaalisesti kestävään hyvinvointiin.

Tilaisuus järjestetään virtuaalitapahtumana.

Ohjelma4.png

Tilaisuus on osallistujille maksuton.

Ilmoittautuminen viimeistään 12.11.2020 mennessä.

Tapahtuman järjestävät Kainuun sosiaalityön koulutus- ja kehittämishankkeen (ESR) toteuttajat Itä-Suomen yliopisto ja Aikuis- ja täydennyskoulutuspalvelut AIKOPA, suunnittelutyössä mukana Kainuun sote.

Lisätietoja:
projektipäällikkö Anna-Mari Kynsijärvi